Insta swap #kleingeluk

Ja we gaan weer van start! Ik ga weer een nieuwe ronde organiseren van de insta swap klein geluk.De vorige editie was een succes en vroeg om een vervolg.

Hieronder nog een keer de informatie.

Geef jij jezelf ook op? stuur een e-mail naar info@gelukissimpel.nl

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Portfolioshoot voor de beginnende bruidsfotograaf

Meer leren over het fotograferen van bruiloften en na een gezellig en leerzame dag met collega fotografen met een kaart vol mooie foto’s weer naar huis. Als dit als muziek in de oren klinkt is deze portfolioshoot voor jou!

Een workshop bruidsfotografie en een styled shoot met verschillende settings onder leiding van Anneke van Anneke Veronica Photography & Malouke van Geluk is simpel. Wij hebben onze favoriete leveranciers, zoals Zoete Kruumels en Le Chique Design, gevraagd om deel te nemen aan deze dag, zodat wij samen met hun een prachtige setting neerzetten, zodat jij professioneel portfolio materiaal hebt.

 • Nieuwe kennis over bruidsfotografie en styling.
 • Volle geheugenkaart(en) met foto’s voor je portfolio!
 • Netwerken met mede fotografen.
 • Zelfverzekerd het bruidsseizoen tegemoet gaan.
 • Een heerlijke lunch.

Datum: zaterdag 25 maart 2023
Locatie: een prachtige overdekte locatie in Kloetinge, Zeeland. In de polder, omringd door natuur met fijne, lichte ruimtes binnen en een mooie kas.
Tijd: 09.30 – 17.00

Programma
09.30 ontvangst
10.00 start workshop theorie
11.00 workshop praktijk
12.30 lunch
13.30 fotograferen
16.30 afronden, gelegenheid voor vragen
17.00 afsluiten

Kosten: €350,- exclusief btw
Ben je ingeschreven bij de KVK? Dan krijg je de BTW terug! Lunch en drankjes zijn inbegrepen. De portfolioshoot gaat door bij voldoende aanmeldingen. Indien wij zelf de dag moeten annuleren vanwege te weinig aanmeldingen dan ontvang je het bedrag teruggestort op je rekening.

Early bird tickets

Koop jouw ticket tot vrijdag 24 februari 2023 voor slechts

€250,- excl. btw

Aanmelden voor de portfolioshoot kan via: info@annekeveronica.com

Geef in jouw e-mail door:
– Een omschrijving van hoe ver je momenteel bent als fotograaf, zo hebben we globaal een idee van het niveau en kan daar rekening mee gehouden worden.
– Contactgegevens zodat we je kunnen bereiken.
– Jouw adresgegevens voor de factuur. Na het voldoen van de factuur is jouw plekje definitief.

*de portfolioshoot gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
** er is plek voor maximaal 12 fotografen. 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Portfolioshoot 

Voor de portfolioshoot hebben we gekozen voor het thema ‘Natural Wedding’. Er zal dus veel gewerkt worden met naturel tinten; groen, blush, champagne, roze. Rechts in beeld zie je onze Pinterest inspiratie. 

Tijdens het fotograferen in de middag werken jullie in kleine groepjes zodat je genoeg ruimte hebt om foto’s te maken.

Styled settings:

 • ceremonie setting
 • flatlay setting met accessoires
 • diner tafel setting
 • sweettable met bubbels

Ook zullen er deze dag modellen aanwezig zijn.

Om deel te nemen wordt verwacht dat je de basiskennis hebt van het fotograferen. Anneke zal tijdens de workshop praktische tips en tricks delen over het fotograferen van een bruiloft. Het praktijkdeel zal ook onder begeleiding van Anneke gaan zodat jullie mooie, sterke en bruikbare beelden maken voor jullie portfolio.

Zo een dag gaat vaak snel voorbij dus ontvangen jullie ook een mooie naslagwerk om mee naar huis te nemen.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boek nu een plek voor de mini xmas fotoshoot.

Tijdslot 10:00- 10:30 // 10:30- 11:00 // 11:30-12:00 // 12:00-12:30// 13:00- 13:30 // 13:30-14:00 // 14:00-14:30 // 14:30- 15:00// 15:00- 15:30 // 15:30- 16:00 // 16:30- 17:00

Opgeven kan door een e-mail de sturen naar info@gelukissimpel.nl, vermeld hierbij welk tijdslot je graag zou willen en met hoeveel personen je aanwezig bent.

 

Wij kijken uit naar jullie komst.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Insta swap.

Een paar maanden geleden deed ik voor het eerst mee aan een swap op instagram oftewel een instaswap. Ik had het al vaker voorbij zien komen maar dan was ik het weer vergeten of te laat om in te schrijven. Deze keer niet! Jane van https://www.sophiesfavorites.nl/ organiseerde het deze keer en ik schreef me gelijk in.

Wat is een Insta swap?

Swap betekend uitwisselen, dus in dit geval wissel je cadeautjes uit. Je maakt of koopt een cadeautje en die stuur je op naar een ander persoon die ook mee doet aan de swap

Laat ik voorop stellen dat ik echt prachtige grote swaps voorbij heb zien komen, maar geluk kan je ook in de kleine dingen vinden. Daarom de geluk is simpel instaswap. Maak een pakketje met (zelfgemaakte) cadeautjes, pak elk cadeautje leuk in. Zo word het uitpakken echt een feest.

Hoe werkt een insta swap?

Iedereen krijgt van de organisatie een persoon toegewezen en dat word je swapmaatje. Doordat je een openbaar profiel toegewezen krijgt, kan je daar informatie uit verzamelen over die persoon zodat jij je pakket kan gaan samenstellen. Het vullen van je pakket doe je door middel van een zelfgemaakte kleinigheidje of je koopt iets, waarvan jij denkt dat je swampmaatje het erg leuk gaat vinden. Het is het allerleukste als het geheim blijft wie je hebt, zodat het een verrassing tot het einde blijft. 

Vervolgens stuurt iedereen op de afgesproken datum het pakket op naar zijn swapmaatje en kan er op een afgesproken dag alles uitgepakt worden en eventueel gedeeld worden op instagram, zodat iedereen kan mee genieten. Let op, adviseer om het te versturen met eem brievenbuspakketje zodat de verzendkosten zo laag mogelijk zijn, mocht je een groter pakket willen sturen is dat alijd mogelijk maar houd er rekening mee dat je swapmaatje gewoon een brievenbuspakket stuurt. Verstuur je pakket met track and trace zodat je kan zien wanneer jouw pakket is aangekomen.

Ikzelf vond het echt super leuk om een pakket te krijgen, en ik was vooral erg benieuwd wat voor informatie mijn swapmaatje had verzameld om het pakket samen te stellen. Elk cadeautje was met veel liefde uitgezocht en super leuk ingepakt. Echt een feestje om het uit te pakken!

Zijn jullie na het lezen ook zo enthousiast geworden, lees dan snel verder want ik organiseer mijn eigen swap; Geluk is simpel instaswap!

Hoe doe je mee?

Geef je op via info@gelukissimpel.nl zet daar gelijk je adres gegevens bij zodat ik deze door kan geven aan je swapmaatje. (deze gegevens zullen niet voor andere doeleindes gebruikt worden, alleen voor de swap)

Wanneer?

 • Je kan je inschrijven tot 4 april 2022, daarna ga ik allen gegevens verzamelen en iedereen koppelen.
 •  Uiterlijk 11 april krijg je te horen wie je swapmaatje is, let op houdt je swapmaatje geheim. 
 • De uiterste verzend datum is 2 mei;
 • De uitpak datum is 6 mei..

Belangrijke dingen;

 Stel een pakket samen van minimaal 15,00 (excl verzendkosten)

Verzend het brievenbuspakket met een Track en trace code.

Zorg dat je account openbaar staat. Wil je dit niet? Maak dan een moodboard van wat je allemaal leuk vind en plaats dit op instagram met #Gelukissimpel.

Maak van het inpakken een feestje, zo is uitpakken nog leuker.

Liefs, Malouke

 

© 2020 - 2024 Geluk is simpel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel