Blog

Insta swap.

Een paar maanden geleden deed ik voor het eerst mee aan een swap op instagram oftewel een instaswap. Ik had het al vaker voorbij zien komen maar dan was ik het weer vergeten of te laat om in te schrijven. Deze keer niet! Jane van https://www.sophiesfavorites.nl/ organiseerde het deze keer en ik schreef mij gelijk in.

Hoe werkt een insta swap?

Iedereen krijgt van de organisatie een persoon toegewezen en dat word je swapmaatje. Doordat je een openbaar profiel toegewezen krijgt, kan je daar informatie uit verzamelen over die persoon zodat jij je pakket kan gaan samenstellen. Het vullen van je pakket doe je door middel van een zelfgemaakte kleinigheidje of je koopt iets, waarvan jij denkt dat je swampmaatje het erg leuk gaat vinden. Het is het allerleukste dat het geheim blijft wie je hebt, zodat het een verrassing tot het einde blijft.  Vervolgens stuurt iedereen op de afgesproken datum het pakket op naar zijn swapmaatje en kan er op een afgesproken dag alles uitgepakt worden en gedeeld worden op instagram, zodat iedereen kan mee genieten.

Ik vond het echt super leuk om een pakket te krijgen, en ik was vooral erg benieuwd wat voor informatie mijn swapmaatje had verzameld om het pakket samen te stellen. Elk cadeautje was met veel liefde en super leuk ingepakt. Echt een feestje om het uit te pakken!

Zijn jullie na het lezen ook zo enthousiast geworden, lees dan snel verder want ik organiseer mijn eigen swap; Klein geluk instaswap!

Wat houd de instaswap in?

Laat ik voorop stellen dat ik echt prachtige grote swaps voorbij heb zien komen, maar geluk kan je ook in de kleine dingen vinden. Daarom de Klein geluk instaswap. Maak een pakketje met (zelfgemaakte) cadeautjes, pak elk cadeautje leuk in. Zo word het echt een feestje om het uit te pakken.

Hoe doe je mee?

Geef je op via info@gelukissimpel.nl zet daar gelijk je adres gegevens bij zodat ik deze door kan geven aan je swapmaatje. (deze gegevens zullen niet voor andere doeleindes gebruikt worden, alleen voor de swap)

Wanneer?

  • Je kan je inschrijven tot 6 juni 2021, daarna ga ik allen gegevens verzamelen en iedereen koppelen.
  •  Uiterlijk Zondag 13 juni krijg je te horen wie je swapmaatje is, let op hou je swapmaatje geheim. 
  • De uiterste verzend datum is 28 juni;
  • De uitpak datum is zaterdag 3 juli.

Belangrijke dingen;

Kosten; stel een pakket samen van minimaal 15,00 (excl verzendkosten)

Verzend het brievenbuspakket met een Track en trace code.

Zorg dat je account openbaar staat. Wil je dit niet? Maak dan een moodboard van wat je allemaal leuk vind en plaats dit op instagram met #kleingelukswap.

Maak van het inpakken een feestje, zo is uitpakken nog leuker.

Liefs, Malouke

 

© 2020 - 2022 Gelukissimpel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel