- Hoelang gaan droogbloemen mee?
Minimaal 3 tot 6 maanden. Vermijd fel zonlicht en vochtige ruimtes om te voorkomen dat de bloemen verkleuren of gaan schimmelen.

- Is mijn product precies hetzelfde als op de foto?
Wij doen ons best om het product zoveel mogelijk overeen te laten komen met de foto op de website, tenzij anders staat beschreven. Echter werken wij met seizoensgebonden bloemen en zijn deze niet altijd allemaal op voorraad. Wanneer dit het geval is vervangen wij de bloemen door een beschikbare variant. Maar besteld u een fles met blauw tinten zullen we niet van het blauw afwijken.

- Wat als ik nou iets wil aanpassen aan een product is dit mogelijk?

 U kunt altijd een e-mail sturen naar info@gelukissimpel.nl en dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

- Wat is de levertijd?
Wij doen ons best om het zo snel mogelijk te leveren, maar houd rekening met 3 tot 5 werkdagen.

-Hoe gaat het afhalen? 

Vooralsnog is het alleen mogelijk om de bestelling op te halen. Zodra het betalingssysteem helemaal up to date is, is er ook een mogelijkheid om het te versturen.  Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u een e-mail van ons.

Wij hanteren 2 ophaalmomenten maandag ochtend van 10:00uur tot 11:00 uur & zaterdagochtend van 10:00uur en 11:00 uur. Mocht dit niet uitkomen voor u kunnen we altijd in overleg naar een ander tijdstip uitwijken.

- Wat als ik niet tevreden ben met het product?
Wij hopen natuurlijk dat u niet ontevreden bent over uw geleverde product, is dit wel het geval dan proberen we samen een oplossing te vinden. U bent altijd vrij om het product binnen 14 dagen retour te sturen. De retourkosten zijn voor uzelf.

 

© 2020 - 2024 Geluk is simpel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel